Håndværk - kloge hænder som fagretning

ER DU VILD MED AT:

  • ideudvikle, designe og bygge?
  • bruge dine hænder til praktisk arbejde?
  • skrue, hamre og svejse?
  • arbejde med træ og metal?

Så skal du vælge Håndværk på Halvor Fri Fagskole.

Håndværk er fagretningen for dig, hvis du kan lide at bruge hovedet, mens du udfører godt håndværk i træ og metal. Du kommer til at lære om forskellige håndværksmæssige opgaver, værktøj, maskiner, byggestile- og metoder.

Et år på Halvor Fri Fagskole giver dig indsigt i, hvilken håndværksmæssig uddannelse som passer til dig. Vi hjælper og guider dig, så du finder præcis den vej, som du ønsker.

Kan du lide at bruge dine hænder?

Essen, tykkelseshøvl og kapsav. Du bliver undervist i vores moderne træ- og metalværksted, hvor du skal have hænderne op af lommen. Vores undervisning foregår nemlig ved svejseapparatet, på byggepladsen eller med det projekt, som du helt selv designer. I løbet af året får du også et §17-bevis til værkstedet.

De sidste år har Håndværk-profilen bl.a. bygget shelters, cykelværksted, træhytte til undervisningslokaler og renoveret værelser på skolen.

Vælger du et år på Håndværk, så kommer du altså til at ideudvikle, konstruere og bygge, og vi vil gøre alt for, at du kommer til at tilhøre den næste generation af stolte håndværkere.

Erhvervspraktik - en stor del af undervisningen

På Halvor Fri Fagskole er erhvervspraktik et must. Du kan komme i erhvervspraktik internt på skolen og hjælpe med renovering og nybyggeri. Vores store netværk giver dig også mulighed for at afprøve forskellige håndværksfag sammen med vores lokale samarbejdspartnere. Vi tilrettelægger en hverdag, der passer til dig. 

Kom og få en rundvisning

Tilmelding til Halvorsminde

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System