Konceret på Halvorsminde

- med Lasse Skriver, Mads Christian og Unge Jens. 

Kapelmester og bandleder Jens Michael aka. “Unge Jens” har samlet et brand varmt band med nogle af Danmarks allerhotteste musikere (spiller bl.a. med IceKiid, Branco, Artigeardit, Tobias Rahim m.fl.) Denne aften optræder de med Lasse Skriver & Mads Christian - to hotte navne på den danske musikscene, med millioner af streams og tusinder af followers på de sociale medier. Begge artister har turneret heftigt på de danske festivaller og spillesteder i år, og er klar på at give den gas på Halvorsminde d. 24 oktober 2023.

  • Dørene åbner 19:00
  • DJ spiller lækre beats 19:00 - 19:30
  • Lasse Skriver m. band kl. 19:30 - 20:00
  • Mads Christian m. band kl. 20:00 - 20:40
  • DJ spiller lækre beats 20:40 - 21:00

Pris: 50,- kr. for unge under 18 år / 100,- kr for voksne 

Køb billet

Lyden af tirsdag
Lasse Skriver

Lasse Skriver 

Fra X-factor over stærke singler og en ep-udgivelse til en Danmarksturné – 2022 bød i den grad på det store gennembrud for Lasse Skriver, der fortsætter sin vej mod stjernerne i det nye år med blandt andet sin turné og til sommer festivaler rundt omkring i landet. 

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Siden Lasse tonede frem på skærmen i sidste års udgave af X-factor, hvor han stjal alles hjerter, har han skrevet kontrakt med Sony, udgivet 5 singler (senest det storladne nummer Sometimes I Feel),  EP’en Love Is Strange, og en feature optræden på Gobs’ nye album. Han har stået på scenen på blandt andet SPOT Festival og i Store VEGA, og i foråret 2023 drog Lasse Skriver på anden halvdel af hans første Danmarksturné. Sommeren 2023 bragte også Lasse Skriver til nogle af landets største festivaler, heriblandt Smukfest, Nibe Festival, Jelling Festival mfl.

Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange unge kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage endnu flere store skridt fremad i sin musikkarriere i 2023 og 24.

 

Mads Christian

Mads Christian

Den unge popkomet gæster Halvorsminde den 24. oktober.

Vi kan love et brag af en fest, når en af Danmarks mest populærer popartister lægger vejen forbi Halvorsminde den 24. oktober. Vi er superglade for at kunne præsentere stortalentet Mads Christian, der i en alder af blot 23 år allerede har udgivet 30 singler, spillet et hav af koncerter og i øvrigt er lidt af et fænomen på de sociale medier med bl.a. 135.000 følgere på TikTok.

Mads Christian fik sit gennembrud på den danske musikscene i 2021med albummet “Overtænker“, hvorfra de fleste kan synge med på de populærer popballader “Samme Steder“, “Det Burde Være Mig“ og “Perfekt Som Du Er“. Han har efterfølgende også vist sig leveringsdygtig i sange med mere klubbede vibes som fx “Bedre Alene“ og “Latterligt“, der til koncerter får folk helt op af stolene og ud på gulvet. Uanset genre får Mads Christians numre et helt nyt liv, når han optræder med sit top tjekkede band, bestående af musikere der til dagligt spiller for navne som Artigeardit, Tobias Rahim og Icekiid.

Du kan møde hele “banden”, Mads Christian, Unge Jens, Felix Diarrah og Mads E, når de leverer deres forrygende show på Halvorsminde den 24. oktober, og der vil på dagen også være mulighed for at få en snak, få taget billeder og andet hyggeligt samvær.

Mads Christian udgiver tre nye sange her i efteråret 2023 og du kan følge den rejse på TikTok Mads Christian, så du er helt klar til den 24. oktober. 

Unge Jens

Unge Jens

Jens Michael Østergaard har spillet med en lang række kunstnere bl.a. Artigardit, IDEKIID, Lamin, Jimilian, Branco, Xander, Sivas, Thomas Butterschøn og Mads Christian.

Som syv-årig fik Jens Michael Østergaard sit første trommesæt af sin far, og "så var helvede løs", som han selv beskriver det.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System