GastroFabrikken som linjefag

 

Har du en lille konditor skjult i dig, eller er du bare interesseret i bagning som håndværk? 

  • Så er GastroFabrikken lige noget for dig. Vi slipper kreativiteten løs, når vi eksperimenterer, dekorerer og skaber fantastiske smagsoplevelser til os selv, men også til resten af skolen i linjefaget GastroFabrikken. 
Bagning er blevet et populært håndværk, og du kommer til at arbejde med konditorkager, flødeboller, croissanter, surdej og mange andre typer bagværk.
 
... OG vi afslutter selvfølglig linjefaget med “Den store BageFabrik-dyst“.
 
Undervisningen er stærkt præget af dig og dine interesser inden for bagning og konditori. Vi planlægger undervisningen ud fra det, du og dine kammerater allerhelst vil arbejde med. På vores linjefagsdage er vi ude at besøge lokale producenter, caféer og bagerier. 
 
I GastroFabrikken lægger vi stor vægt på at hygge os i undervisningen. Vi har det sjovt, både når vi står i køkkenet, og når vi samles om bordet for at spise og smage. 
 

Krydr dit efterskoleophold med kage, konditori og fede bageskills!

 

Billede
Billede
Billede
Billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System