Håndbold

Ønsker du et efterskoleår med harpiks, bolde, fart, spænding, kampe, fysisk, teknisk og taktisk træning, så kom til Halvorsminde.

Synes du, som vi, at håndbold er verdens fedeste boldspil, og har du samtidig lyst til et år eller to på efterskole, så er du havnet det rette sted. Hos os går håndbold og efterskole hånd i hånd, for dem der ønsker det. Ved at vælge at spille håndbold på Halvorsminde får du mange muligheder for at styrke det håndboldspil, du allerede har lært. Med op til 5 ugentlige haltræninger med dig og holdet i centrum, får du rig mulighed for at udvikle dig som menneske og som håndboldspiller.

I træningen møder du:

Individuel teknisk træning (afleveringer, skudformer, finter, tacklinger, faldteknik, parader…) Taktisk træning (forskellige forsvarsopstillinger, angrebskombinationer, spiltræning, løbebaner i contra…..) Skolen eller klubbens fysiske træner vil udarbejde et specielt program til hver enkelt spiller, der tilgodeser den enkeltes udvikling. På håndboldlinjen er der fysisk træning 2-3 gange ugentligt med individuelle fokusområder. (styrketræning, springtræning, konditionstræning) Skolen har rigtig gode faciliteter til styrketræning Analyse, herunder brug af video (dels af dig som spiller, dels af kampe) Undervisningsøvelser, hvor du træner dine kammerater

Turneringshåndbold:

Halvorsminde har et holdfællesskab med Hjørring Håndbold og vi stiller fælles hold i både U15 og U17, vi forventer at vi hvert år har hold med i divisionsrækkerne, men vi har turneringshold til alle.

Desuden kommer du til:

  • Beachhåndbold
  • Opstartsstævne
  • Påske/Julestævne
  • Liga-, Europa Cup – eller landskampe
  • Kampe mod andre efterskoler: Deltage i NM og DM (måske)
  • Der vil i løbet af året være mulighed for at tage: Dommerkort/Trænerkursus

Håndbold på Halvorsminde betyder: Spænding, glæde, sved, vabler, harpiks, sejre, nederlag og …….. Halvorsminde er klar til dig, er du klar til os?

Link til Hjørring Håndbold

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System