Håndbold

Ønsker du et efterskoleår med harpiks, bolde, fart, spænding, kampe, fysisk, teknisk og taktisk træning, så skal du vælge håndbold som linjefag på Halvorsminde.

Synes du at håndbold er verdens fedeste boldspil, og har du samtidig lyst til et år eller to på efterskole, så er du havnet det rette sted. Hos os går håndbold og efterskole hånd i hånd, for dem der ønsker det. Ved at vælge at spille håndbold som linjefag får du mange muligheder for at styrke det håndboldspil, du allerede har lært. Med op til 4 ugentlige haltræninger med dig og holdet i centrum, får du rig mulighed for at udvikle dig som menneske og som håndboldspiller. 

I træningen møder du:

Individuel teknisk træning (afleveringer, skudformer, finter, tacklinger, faldteknik, parader...) Taktisk træning (forskellige forsvarsopstillinger, angrebskombinationer, spiltræning, løbebaner i contra. Skolens trænere tilrettelægger træningen så det tilgodeser hver enkelt spillers individuelle udvikling. Udover håndboldtræning, vil der være mulighed for at tilvælge fysisk træning 2-3 ugentlige, hvor der vil blive udarbejdet individuelle træningsprogrammer (styrke, springtræning, konditionstræning). Skolen har rigtig gode faciliteter til styrketræning. Analyse, herunder brug af video (dels af dig som spiller, dels af kampe). Deruover vil du møde forskellige former for håndbold, herunder græs, street og beach håndbold. 

HH Håndbold:

Halvorsminde har et holdfællesskab med Hjørring Håndbold der hedder HH Halvor. Vi stiller fælles hold i U17, vi forventer at vi hvert år har hold med i divisionsrækkerne, men vi har turneringshold til alle.  

Desuden kommer du til:

  • Opstartsstævne
  • Påske/Julestævne
  • Liga-, Europa Cup – eller landskampe
  • Kampe mod andre efterskoler: Deltage i NM og DM (måske)
  • Der vil i løbet af året være mulighed for at tage: Dommerkort/Trænerkursus

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System