Ridning

 

Ridning som linjefag

Er du vild med heste, og måske endda islandske heste? Så er linjefaget Ridning stedet for dig. Vi har et tæt samarbejde med Kallmayer Isheste på Gl. Klitgaard Camping i Nr. Lyngby, og her er det din chance for at kaste dig ud i hesteoplevelser. Vi rider på islandske heste og udforsker naturen, stranden og endda vandet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter, har Kallmayer Isheste den rette hest til dig. 

Udvikling

Du får undervisning og udfordringer på dit niveau. Vi kører sammen til Kallmayer Isheste, hvor vi tilbringer to dage om ugen med de islandske heste. Sammen planlægger vi dagens aktiviteter, uanset om du foretrækker baneridning, ridning i naturen eller måske jordarbejde. Derudover hjælper vi også med de mere praktiske opgaver, der følger med at have heste.

Ridning i naturen giver mere end man skulle tro; vores sanser skærpes, og vi forlader hovedet for at fordybe os i kroppens bevægelser. Ridning styrker både balance, koordination og kropsholdning, hvilket bidrager til både vores fysiske og mentale velbefindende.

  

Billede
Billede
Billede
Billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System