Spring Team Nordjylland

Stortrampolin på Halvorsminde.

Uanset om du er begynder eller  blandt danmarks dygtigste springere, tilbyder Halvorsminde træning i stortrampolin i vores egen idrætshal.

Springteam Nordjylland
Vi samarbejder med Springteam Nordjylland og du har derfor  muligheden for at få alt den træning du kunne ønske dig. Du deltager i konkurrencer, der passer til dit niveau. Vi deltager i konkurrencer fra Vendsyssel Mesterskaberne (VM) på begynderniveau til DM og til internationale konkurrencer.  Springteam Nordjyllands dygtige trænere vil, sammen med Halvorsmindes idrætslærere, give dig træningsmuligheder udover det sædvanlige. Springteam Nordjyllands trænere har formået at få deres springere helt til tops. 

Daglig træning
Du kan  træne op til 4 gange om ugen med Springteam Nordjylland. Desuden deltager du i den øvrige gymnastik, fitness og fysiske træning på efterskolen. Du kan træne hver dag i vores moderne idrætsfaciliteter.  Som efterskoleelev træner du sammen med Springteam Nordjyllands dygtige springere, der har opnået flotte resultater i konkurrencer, også uden for Danmark. Du vil opleve at du, som efterskoleelev, også bliver inspireret af springere, der er yngre og ældre end dig selv. Dette giver et unikt og udbytterigt træningsmiljø.  

FitnessCenter og personlig træner
I Halvorsmindes Idrætshal er der plads til 6 stortrampoliner. Desuden har vi alle de redskaber, der skal til, for at du kan få udfordringer. Foruden vores springfaciliteter har vi nyt FitnessCenter, hvor du får en personlig træner, der hjælper og vejleder dig i forbindelse med din træning.  Din personlige træner kan hjælpe dig med udarbejdelse af træningsprogrammer og kostplaner.  

Trænere
Afhængig af dit niveau får du mulighed for springtræning på Halvorsminde men får derudover mulighed for at træne flere gange om ugen på et af Springteam Nordjyllands hold, der passer til dit niveau.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System