Care

VIL DU GERNE:

  • at mennesker omkring dig har det godt?
  • lære, hvordan du kommunikerer med forskellige målgrupper?
  • lave aktiviteter for børn, unge og ældre?
  • arbejde med sundhed, omsorg og pædagogik?

Så passer Care perfekt til dig.

På Care er den praktiske undervisning i centrum, så hænderne er med, når du lærer nyt. I løbet af året får du bl.a. kommunikationskursus, førstehjælpskursus og trænerkursus, så du er godt rustet til at møde både børn, unge og ældre i virkeligheden.

Care er studieretningen for dig, der gerne vil arbejde med mennesker!

Børn og unge - Sundhed i børnehøjde

Kan man løbe og hoppe, når man går i dagpleje, og hvordan fanger du 2.a’s opmærksomhed, når du skal sætte en aktivitet i gang? Du lærer at arrangere forskellige aktiviteter for dagpleje-, børnehave- og skolebørn, så du får en fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde med børn i alle aldre.

Ældre - Et værdigt ældreliv

"Olle Kolle”, virtual reality og stolegymnastik er nogle af de ting, som du kommer til at arbejde med på Care. Du bliver klogere på, hvordan den nyeste teknologi anvendes i arbejdet med ældre, og du får en forståelse for, hvordan du indgår i en professionel relation med et andet menneske.

Samarbejde med virkeligheden

Når du vælger et år på Care møder du også vores mange lokale samarbejdspartnere (børne- og ældreinstitutioner, SOSU-Nord, Regionshospital Nordjylland). I løbet af året kommer du også i erhvervspraktik, som ruster dig til at træffe den rette beslutning om, hvilken uddannelse, du kunne tænke dig.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System