GameDesign

ER DU VILD MED:

  • lyden af de hurtige tap på tastaturet?
  • IT, programmering og spiludvikling?
  • at skrue og rode i en computer?
  • nørderi på den fede måde?

Så skal du vælge GameDesign på Halvor Fri Fagskole. 

På GameDesign lærer du om programmering, hardware, grafik, animation og kreativ spiludvikling - både den praktiske og teoretiske del.

GameDesign studieretningen er altså for dig, der elsker alt indenfor IT!

Et år på GameDesign giver dig unikke muligheder for, at udforske forskellige uddannelsesveje indenfor IT-verdenen. Vores profil er opdelt i fire projektorienteret moduler, som gør det muligt at finde lige præcis den vej, som du synes, er spændende.

Hardware og Refurb - Bæredygtigt IT

Kabinet, bundkort og processer. Vidste du, at mange af computerens komponenter kan genanvendes? I modulet vil du kigge ned i maskineriet og blive klogere på computerens mange dele, og hvordan du kan give en gammel computer nyt liv.

Programmering - Design dine egne spil

Her har vi fuld fokus på spiludvikling. Du skal designe og udvikle dine helt egne spil fra bunden - fra ide til færdigt produkt. Nøgleordene er programmering, grafik og teknikker indenfor spiludvikling.

Hjemmeside - Din hjemmeside

En hjemmeside kræver viden om kodning, grafik og opbygning. Den viden får du her. Du skal bl.a. lave din egen hjemmeside. Hjemmesiden skal også fungere som produkt-portfolio, så du kan vise dine fede projekter frem, som du har lavet i løbet af året.

Afsluttende projekt - Dit valg

Vælg det, der har interesseret dig allermest på GameDesign-profilen gennem året. Fordyb dig, og lave et afsluttende projekt, der viser alle dine skills.

Et stort netværk

Udover den almindelige undervisning vil året også byde på spændende virksomhedsbesøg med vores samarbejdspartnere. Du får også mulighed for at komme ud i flere erhvervspraktikker, som passer til dig og dine ønsker.

Hos os er der plads til alle uanset om du er nybegynder eller den erfarne spiludvikler, kodenørd eller dygtige tekniker.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System