GastroEvent

BRÆNDER DU FOR AT: 

  • snitte, hakke og stege? 
  • planlægge, koordinere og arrangere forskellige events med maden i fokus? 
  • nørde og eksperimentere med madlavning? 

Så er "GastroEvent" lige noget for dig.

På GastroEvent bliver du med garanti dygtigere i et køkken. Du er også med til at idegenerere, planlægge og afvikle forskellige events. GastroEvent er studieretningen for dig, der får tingene til at ske!
Vælg GastroEvent og bliv klogere på, hvad du kan opnå, når dine hænder og dit hoved arbejder sammen. Du kommer tættere på de uddannelser, der har mad som udgangspunkt. Vi hjælper og guider dig, så du finder præcis den uddannelsesretning, som du ønsker.

Gastro

Stege, brase, piske og sautere. Har du lyst til at tilbringe masser af tid i køkkenet? På GastroEvent får du grundlæggende kendskab til sæsonens råvarer, tilberedningsmetoder og nye "food trends” - alt sammen i et bæredygtigt perspektiv. Du lærer om sundhed, fødevareproduktion og udvikling af retter efterhånden, som du får din basisviden på plads - du bliver klogere i vores køkken.

Event

Koordinering, værtskab og et veldækket bord. Er du klar til at gå forrest, når forskellige events med mad som omdrejningspunkt skal arrangeres og gennemføres? Som elev på GastroEvent får du en smagsprøve på - og indblik i alle de processer, der er involveret i at skabe et fedt event fra planlægning til udførsel.

Det er fælles - hånd i hånd

Når du vælger studieretningen GastroEvent kommer du til at arbejde med begge dele i profilen. Du lærer om gastronomi, service og værtskab. Udover den teoretiske viden om tilberedning, råvarer og service besøger vi også lokale producenter, restauranter og erhvervsskoler. På profilen er der plads til alle - uanset om du er erfaren i køkkenet eller ej.

Praktiknetværk

Vi har et stort netværk, hvor vi samarbejder med kokke, restaurationer og erhvervsskoler, som gør det muligt, at du kan komme i erhvervspraktik og brobygning flere gange i løbet af skoleåret. Vi tilrettelægger en hverdag, der passer til dig.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System