Skolekredsen på Halvorsminde

Alle efterskoler skal ifølge loven om frie skoler have en skolekreds som står bag skolen. Formålet med skolekredsen er blandt andet at sikre, at efterskolen er folkeligt forankret, og at selve skolens eksistens er begrundet i en gruppe borgeres ønske om at drive skolevirksomhed med et særligt værdigrundlag. Skolekredsen er altså den gruppe af borgere, som står bag ønsket om at drive en efterskole i Danmark. At være medlem af en skolekreds betyder at man er med til at gøre en forskel for en masse unges afslutning af grundskoleforløb og overgangen til en ungdomsuddannelse.

Halvorsminde Efterskole har brug for en solid skolekreds, der kæmper for de frie skolers muligheder i nutidens samfunds- og uddannelsesbillede.

Som medlem af skolekredsen bliver du hvert år inviteret til generalforsamling. Generalforsamlingen er skolens øverste myndighed. Du vil desuden blive inviteret til andre arrangementer og blive opdateret om skolens udvikling samt modtage skolens årbog.

Skolekredsen vedtager og vedligeholder skolens vedtægter og værdigrundlag. Generalforsamlingen vælger medlemmer til skolens bestyrelse på den årlige generalforsamling.

Alle der støtter det skolesyn der er bag Halvorsminde kan blive medlem af skolekredsen.

Det årlige kontingent er 75,- kr. for enkelt medlem og 100,- kr. for par. 

Ansøg om optagelse i skolekredsen på Halvorsminde ved at udfylde nedenstående formular.

Tilmelding til skolekredsen
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System