Badminton som linjefag

 

Badminton

Vil du krydre dit efterskoleophold med et slag badminton? Så er Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole lige noget for dig. På Halvorsminde kan du kombinere badminton på alle niveauer med et inspirerende efterskoleophold med fællesskab, venskaber og oplevelser for livet.

Badminton er bare et af vores mange linjefag. Hos os møder du badmintonspillere på alle niveauer fra let øvet til elite - og der er udfordringer nok til alle. Fælles for os alle er, at vi er vilde med at træne og spille badminton. Linjefaget er fyldt med træning og muligheder for at deltage i efterskolestævner og andre fede arrangementer.

Masser af træning

Du får mulighed for at træne badminton flere gange om ugen. Træningen er af høj kvalitet, og med masser af variation. Du kan træne med andre dygtige spiller i vores lokale badmintonklub. Foruden træningen i badmintonklubben kan du også gøre bruge af vores fitnesscenter på skolen. Alt dette giver dig de bedste betingelser og rammer for din træning og personlige udvikling både teknisk, taktisk og personligt.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System