På Halvorsminde bestræber vi os på at tilbyde en sund og varieret kost med de nødvendige næringsstoffer din krop har brug for uanset om du er i fitness eller værkstedet.
Som udgangspunkt udarbejder vi madplanerne baseret på årstidens råvarer fra lokale leverandører.
Vi laver så vidt muligt vores mad fra bunden med økologiske ingredienser, i det omfang det er muligt. Vi har erhvervet et bronzemærke i økologi. Det betyder, at 30 - 60 pct. af vores ingredienser er økologiske.
Vi lægger stor vægt på en velsmagende og indbydende buffet.
Maden er i tråd med danske traditioner, men også i pagt med fornyelse og inspiration fra andre landes kultur.
Vi tilbereder mad fra bunden og bruger færrest mulige forarbejdede råvarer.
Der serveres 6 måltider om dagen.
Vores brød er hjemmebagt. Vi elsker korn og kerner, derfor er det oftest groft.
Frugt er som tilbud i størstedelen af dagtimerne.
Salater og grøntsager serveres til de 3 hovedmåltider.
Fisk figurerer som middagsmåltid en gang ugentlig, og ofte som tilbud til aftensmåltidet.
Vi anvender fedtfattig kød og pålæg.
Der serveres seks måltider om dagen i en hyggelig atmosfære. Det giver den enkelte elev ro til at spise og en positiv oplevelse af fællesskab. Elever og lærere spiser sammen i spisesalen til de tre hovedmåltider, morgenmad, middagsmad og aftensmad, hvor maden er anrettet på buffetborde.
Køkkenet er et godt sted at være. Så kort kan det overordnet siges. Inde i vores køkken er der fyldt med pædagogik, håndværkere og visioner der sammen skal sørge for at der er højt til loftet og muligheder for at spise godt og lære noget imens. Måltidet, køkkentjansen og dagligdagen bygger på:
Skolen modtager tilskud til frugtordning.
Økologisk spisemærke