Kostpolitik

Billede

Kostpolitik

På Halvorsminde bestræber vi os på at tilbyde en sund og varieret kost med de nødvendige næringsstoffer din krop har brug for uanset om du er i fitness eller værkstedet.

ÅRSTIDENS RÅVARER

Som udgangspunkt udarbejder vi madplanerne baseret på årstidens råvarer.

VELSMAGENDE OG INDBYDENDE

Vi lægger stor vægt på en velsmagende og indbydende buffet.

DANSKE TRADITIONER

Maden er i tråd med danske traditioner, men også i pagt med fornyelse og inspiration fra andre landes kultur.

MAD FRA BUNDEN

Vi tilbereder mad fra bunden og bruger færrest mulige forarbejdede råvarer.

6 MÅLTIDER

Der serveres 6 måltider om dagen.

BRØD

Vores brød er hjemmebagt. Vi elsker korn og kerner, derfor er det oftest groft.

FRUGT

Frugt er som tilbud i størstedelen af dagtimerne.

SALATER OG GRØNT 

Salater og grøntsager serveres til de 3 hovedmåltider.

FISK

Fisk figurerer som middagsmåltid en gang ugentlig, og ofte som tilbud til aftensmåltidet.

FEDTFATTIG

Vi anvender fedtfattig kød og pålæg. 

MÅLTIDERNE

Der serveres seks måltider om dagen i en hyggelig atmosfære. Det giver den enkelte elev ro til at spise og en positiv oplevelse af fællesskab. Elever og lærere spiser sammen i spisesalen til de tre hovedmåltider, morgenmad, middagsmad og aftensmad, hvor maden er anrettet på buffetborde. 

Køkkenet er et godt sted at være. Så kort kan det overordnet siges. Inde i vores køkken er der fyldt med pædagogik, håndværkere og visioner der sammen skal sørge for at der er højt til loftet og muligheder for at spise godt og lære noget imens. Måltidet, køkkentjansen og dagligdagen bygger på:

  • Gode relationer
  • Hensyn til hinanden
  • Mere økologi
  • Værdsættende kommunikation
  • Maden lavet fra bunden
  • Lokale råvarer
  • Maddannelse
  • Rollemodeller   
  • Madmod
  • Vi ses på grillen!

Link til Smiley Rapport

Skolen modtager tilskud til frugtordning.

skoleordning
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System