Håndværk som studieretning

Håndværk er den perfekte studieretning for dig, der elsker at bruge dine hænder og forene teori med praktisk arbejde. Hvis du drømmer om at fuldføre folkeskolens afgangsprøver i enten 9. eller 10. klasse og samtidig udforske en anderledes tilgang til dine skolefag, er dette studieretningen for dig.

I denne retning vil du blive undervist i dansk, matematik, engelsk og samfundsfag på afgangsniveau, samtidig med at vi integrerer praktiske elementer i vores undervisning. Vi bringer skolens værksteder i spil i de forskellige emner, vi arbejder med, og vi stræber efter, at du får en ny forståelse af dine skolefag.

Så hvis du kan lide at finde kreative løsninger på udfordringer, kan Håndværk være det helt rigtige for dig. I løbet af året vil du også stifte bekendtskab med forskellige håndværksmæssige opgaver, værktøjer, maskiner, materialer, design og metoder.

I løbet af året vil du også få mulighed for at tage et § 17-bevis om sikkerhed i værkstedet.

Med et år i håndværksklassen åbnes der mange muligheder, da denne retning ikke kun forbereder dig til gymnasiet, men også åbner døren for brobygning til en erhvervsuddannelse.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System