Futsal

 

Futsal som valgfag

I Futsal kommer du til at få træning i landsholdsklasse. Vi arbejder tæt sammen med de danske mestre fra Hjørring Futsal Klub, hvor træning vil blive varetaget af Futsal Liga- og landsholdsspillere. Futsal er en sport i rivende udvikling, og du kan komme med på bølgen, når vi træner teknisk og taktisk træning - og ikke mindst viser hvordan, at futsal adskiller sig fra fodbold.

Træning

Futsal er for alle, da det ikke nødvendigvis er de bedste fodboldspillere, der også er de bedste til futsal. Vi tror på, at man ved kvalificeret træning allerede fra efterskolen kan overhale nogle af de spillere, der ellers ville være foran på den udendørs bane.

Foruden en masse fed træning arrangerer vi spændende træningskampe og deltager i efterskolestævner. Derudover vil du også kunne opleve Futsal Liga-kampe, når vores samarbejdsklub Hjørring Futsal Klub spiller for fyldte tribuner på hjemmebane eller opleve landsholdskampe, der ofte bliver spillet i Nordjylland og Danmarks futsalhovedstad, Hjørring.

Kan du slet ikke få nok af futsal, er der mulighed for at træne om aftenen og spille kamp på et af Hjørring Futsal Klubs ungdomshold, der kæmper med om ungdoms DM-titlerne.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System