Fri Fagskole

 

Er du på vej til at vælge en erhvervsfaglig uddannelse er Halvor Fri Fagskole en oplagt mulighed. Halvor Fri Fagskole er for 10. og 11. årgang – her bliver du klar til en erhvervsuddannelse. Du kan starte når du er fyldt 16 år eller har haft 9 års skolegang i folkeskolen. 

Halvor Fri Fagskole er for dig, der gerne vil opleve skolen på en ny og anderledes måde. På Halvor Fri Fagskole har vi 3 profiler: Håndværk - kloge hænder, Mennesker og turisme & Gastronomi og konditori. 1/3 af undervisningen er praktisk og du vil opleve en ny og spændende måde at lære på. 

Fremtiden har brug for håndværkere, iværksættere, kreative og innovative unge. Halvor Fri Fagskole er det naturlige valg for dig, der lærer bedst ved at gøre ting i praksis. I folkeskolen har du måske været vant til at sidde og lytte og mistet koncentrationen. Har du savnet undervisning, hvor du er aktiv, er Halvor Fri Fagskole det oplagte valg.

  • Du vil opleve et stærkt fællesskab med sjove aktiviteter og masser af muligheder.
  • Du bor, spiser og går i skole sammen med mange andre unge.
  • Halvor Fri Fagskole er bindeled mellem grundskolen og erhvervsuddannelserne. Måske har du allerede taget beslutningen om, hvilken erhvervsuddannelse du vil vælge eller måske er du lidt I tvivl. Vi hjælper dig med at blive afklaret med hensyn til hvilken erhvervsuddannelse du vil vælge.

Tilmeld dig Halvor Fri Fagskole 

DIG I CENTRUM

Det er vigtigt for os, at hjælpe dig på rette vej mod dit fremtidige job. Derfor hjælper og vejleder vi dig til at finde din rigtige uddannelse. På Halvor Fri Fagskole bliver dine interesser springbræt til uddannelse, job og liv, fordi det er vigtigt for os at sætte dig og dine valg i centrum.

På Halvor Fri Fagskole tror vi på værdien af at føle sig noget værd. Undervisning og dagligdag skal give mening i forhold til dine interesser. Vi siger ofte "Vi tror på talentet I dig”. Hos os oplever du mangfoldighed og vigtigst oplever du tryghed i mødet mellem mennesker, anerkendelse af at være den du er og succes i forhold til at kunne bruge de evner, vi ved du har.

FRITID OG UNDERVISNING

Vi garanterer dig et år, du aldrig glemmer. Halvor Fri Fagskole giver dig mulighed for at følge dine drømme og lære mere om de ting, du allerede interesserer dig for. Du vil opleve at fritid og undervisning smelter samme. Alene og sammen med andre vil du, på Halvor Fri Fagskole, opleve et sted, hvor du lærer nye ting men i høj grad også bliver bedre til det, du i forvejen kan.

Skolen summer af liv og aktivitet og du vil opleve fornyet energi af alle de unge, der byder dig velkommen og inviterer dig med, fordi du er dig.

HANDS-ON UNDERVISNING

1/3 del af undervisningen er praktisk, hvor du designer, udvikler, arbejder kreativt og innovativt. Design, fremstilling og produktudvikling er eksempler på, hvordan du lærer matematik, engelsk, dansk og meget andet mens du arbejder praktisk.

I folkeskolen har du måske været vant til at sidde og lytte og mistet koncentrationen. Måske har du savnet undervisning, hvor du er aktiv. På Halvor Fri Fagskole bliver du den "vigtigste medspiller”. Vores væksteder indbyder til liv, aktivitet og kreativitet og du vil opleve, at ideer opstår, hvor mennesker mødes om håndværk, design og idéudvikling. Idéer, inspiration og glæde ved skole og arbejde opstår netop på grund af en stor mangfoldighed, som kendetegner vores skole. 

3 fagretninger

På Halvor Fri Fagskole kan du vælge mellem 3 fagretninger: Håndværk - kloge hænder, Mennesker og turisme, Gastronomi og konditori. 

Foruden din fagretning tilbyder vi en lang række fag og kurser inden for sprog, kultur, videnskab, håndværk og sport. Du får på den måde mulighed for at dyrke dit talent eller opdage helt nye talenter. Hos os er der liv, aktivitet og mangfoldighed. Der er gang I værkstederne, hallen, fitness, musik og i mange af vores kreative rum. Her bliver du "suget " med og vil opleve at glæde og lyst til at lære opstår naturligt. 

HÅNDVÆRK - kloge hænder       

Mennesker og turisme      

Gastronomi og konditori

  

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System